Biciklom prema kuglama

objavljeno u: Nekategorizirano | 0

Vožnja biciklom jedan je od najljepših načina uživanja u prirodi, a kada se prolazi kroz tako lijep krajolik kao što je onaj regionalnog parka Moslavačka gora, doživljaj je to koji se ne propušta. Prepoznatljiva po velikim krajobrazima, geološkim i biološkim raznolikostima te bogatoj kulturno-povijesnoj i tradicijskoj baštini, Moslavačka gora ima bogatu ponudu za svaki ukus i uzrast. Ugodnom vožnjom na biciklu stižemo do malog mjesta Samarica nedaleko od Čazme gdje možete posjetiti kamenolom i rijetko viđene migmatitne „kugle“ vulkanskog porijekla. Krenite s nama i u potragu za ljekovitom biljkom srijemušom, poznatom još kao šumski luk. Ta izuzetno zdrava biljka, sadrži eterična ulja i podsjeća okusom na češnjak, koristi se kao salata ili dodatak salati. Otkrijte ovdje još mnoge zanimljivosti, upoznajte raskoš prirode, uživajte u vožnji i potpuno se opustite u zagrljaju zelenila Moslavačke gore.

Rekreacija vožnjom bicikla kroz prirodu; posjet kamenolomu i razgledavanje migmatitnih „kugli“ u Samarici; berba ljekovite biljke srijemuše poznate kao šumski luk i posjet obiteljskom imanju Salaj

Aranžman je moguće realizirati u trajanju od jednog do tri dana. Okvirni program aktivnosti za trodnevni aranžman obuhvaća: 1. – 3. dan: aktivnosti na području Čazme. Aranžman se može realizirati tijekom cijele godine za grupe od 2 do 20 osoba. Smještaj je moguć u motelu i privatnim sobama, dok je prijevoz moguć vlastitim prijevoznim sredstvom ili u našoj organizaciji. Stručno vođenje moguće je na hrvatskom i engleskom jeziku, a na upit i na drugim jezicima. Svi navedeni podaci su okvirni i nisu obvezujući pa Vas molimo da nam se obratite za izradu konačne ponude.