Adrenalinski vikend

objavljeno u: Nekategorizirano | 0

Volite brzinu i avanturističkog ste duha? Uživate u naletu adrenalina? Pridružite nam se u uzbudljivim aktivnostima od kojih će Vam srce brže zakucati. Uživajte u vožnji enduro motorima bjelovarskog moto kluba izvan uobičajenih prometnica na pripremljenom blatnjavom terenu. Uputite se nebu pod oblake i promatrajte čarobne brežuljke Bilogore iz ptičje perspektive na panoramskom letu zmajem brezovačkog aerokluba. Naš stručni tim brine o Vašoj sigurnosti dok se Vi u potpunosti prepuštate doživljaju i zračnim strujama. Tko još nije dobio dovoljnu dozu adrenalina, može se upustiti u ratne igre paintballa i strategijskim vještinama pokušati osvojiti bazu, ili u igri Death Match pokušati eliminirati u potpunosti protivnički tim. Tko voli malo mirniju avanturu, uživat će u vožnji u sulkama, dvokolicama za konje. Ovo je idealan način da se opustite od svakodnevnog stresa, napunite baterije pozitivnom energijom i pripremite za nove izazove.

Adrenalinski doživljaji kao što su vožnja enduro motorima bjelovarskog moto kluba i panoramski let zmajem iznad Bilogore; vožnja u sulkama – dvokolici za konje; ratne igre paintballa.

Aranžman je moguće realizirati u trajanju od jednog do tri dana. Okvirni program aktivnosti za trodnevni aranžman obuhvaća: 1.- 3. dan: aktivnosti na području Bjelovara. Aranžman se može realizirati tijekom cijele godine za grupe od 2 do 20 osoba. Smještaj je moguć u hotelu s tri zvjezdice, na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu, u sobama ili u prenoćištu, dok je prijevoz moguć vlastitim prijevoznim sredstvom ili u našoj organizaciji. Stručno vođenje moguće je na hrvatskom i engleskom jeziku, a na upit i na drugim jezicima. Svi navedeni podaci su okvirni i nisu obvezujući pa Vas molimo da nam se obratite za izradu konačne ponude.